• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Markeer- en veiligheidstape  ( 10 producten )

Zorg voor veiligheid en baken gevaarlijke zones af met signalisatietape of signalisatieband

Baken gevaarlijk plaatsen in uw bedrijf af met markeer- en beveiligingstape van Rajapack! Zorg voor extra veiligheid met de felgekleurde signalisatietape. U kunt deze tape bevestigen op de grond of bij een nooduitgang. En ook blusapparatuur en EHBO-apparaten markeert u eenvoudig met deze opvallende tape. Met de niet klevende signalisatieband zet u makkelijk grote stukken van uw bedrijf af. Denk hierbij aan laad- en los zones of gedeeltes waar gevaarlijke producten worden opgeslagen.

Voorkom gevaarlijke situaties met markeer- en beveiligingstape

Bij ons kiest u uit twee verschillende soorten waarschuwingsband: klevend en niet klevend. Het signalisatietape blijft perfect vastzitten. U kunt deze dan ook gebruiken om stukken op de muur of grond af te zetten. Verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren om makkelijk onderscheid te maken tussen verschillende situaties. Gemaakt van sterk PVC-tape en zowel binnen als buiten te gebruiken. Het niet klevende signalisatieband koopt u op rol of in een handige dispenserdoos. Met deze band maakt u van een grote afstand duidelijk dat er een gevaarlijke situatie is of dat de doorgang versperd is.

Direct markeer- en beveiligingstape bestellen op Rajapack.nl!

Wilt u extra voordelige markeer- en beveiligingstape van een hoogwaardige kwaliteit? Kies dan voor ons huismerk Rajatape! Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, onverwoestbaar en bestand tegen scheuren en wrijving. Naast deze tape bestelt u bij ons nog veel meer praktische producten, zoals maskingtape, dubbelzijdige tape en lijmrol Scotch.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.