• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Dozensluitmachines

(2 producten)

Voer de productiviteit van uw verpakkingslijn op!

Automatiseer uw verpakkingsproces met behulp van een dozensluitmachine! Snel, praktisch en betrouwbaar! De operator zet de dozen klaar, met gesloten bodem en de dozensluitmachine zorgt voor een onberispelijke sluiting met tape, zowel boven- als onderaan. De machine houdt de doos open tijdens het vullen en sluit ze daarna automatisch. Deze dozensluitmachines zorgen voor een onberispelijke sluiting van uw dozen, boven en onder, door de gelijkmatige druk die ze uitoefent op de plakband.

Machinetape voor uw dozensluitmachines

Met deze dozensluitmachines verhoogt u sterk de productiviteit van uw verpakkingsproces. Zorg voor een doeltreffende en betrouwbare sluiting van al uw pakjes door de hoge kleefkracht van onze machinetape.

Transportrollenbaan

Maak ook zeker gebruik van een mobiele telescopische transportrollenbaan. Deze zijn veelzijdig inzetbaar dankzij de vele mogelijkheden: laden en ontladen van vrachtwagens, oversteek tussen twee machines,… aanpasbaar aan al uw noden. De vaste transportrollenbaan is uitermate geschikt voor de samenstelling van uw eigen goederenbehandelings- of transportketen. Neem contact op met onze verpakkingsspecialisten op het nummer 0800-224- 24 24 en zij zullen u bijstaan met professioneel advies!

Gids voor verpakkingsmachines en –systemen

Bespaar kosten en tijd bij elke verzending

Download hier ons e-book
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Prijs
2 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Video
Dozensluitmachine Monoformaat
1 referentie
4.225,00 € Excl. BTW
Dozensluitmachine Multiformaat
1 referentie
6.825,00 € Excl. BTW