Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,2/5
Tevreden of geld terug
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent
spinner

Dozensluitmachines

Voer de productiviteit van uw verpakkingslijn op!

Automatiseer uw verpakkingsproces met behulp van een dozensluitmachine! Snel, praktisch en betrouwbaar! De operator zet de dozen klaar, met gesloten bodem en de dozensluitmachine zorgt voor een onberispelijke sluiting met tape, zowel boven- als onderaan. De machine houdt de doos open tijdens het vullen en sluit ze daarna automatisch. Deze dozensluitmachines zorgen voor een onberispelijke sluiting van uw dozen, boven en onder, door de gelijkmatige druk die ze uitoefent op de plakband.

Machinetape voor uw dozensluitmachines

Met deze dozensluitmachines verhoogt u sterk de productiviteit van uw verpakkingsproces. Zorg voor een doeltreffende en betrouwbare sluiting van al uw pakjes door de hoge kleefkracht van onze machinetape.

Transportrollenbaan

Maak ook zeker gebruik van een mobiele telescopische transportrollenbaan. Deze zijn veelzijdig inzetbaar dankzij de vele mogelijkheden: laden en ontladen van vrachtwagens, oversteek tussen twee machines,… aanpasbaar aan al uw noden. De vaste transportrollenbaan is uitermate geschikt voor de samenstelling van uw eigen goederenbehandelings- of transportketen. Neem contact op met onze verpakkingsspecialisten op het nummer 0800-224- 24 24 en zij zullen u bijstaan met professioneel advies!

2 referenties
Sorteren op: Relevantie
Tijdelijk uit voorraad
Dozensluitmachine Monoformaat
Dozensluitmachine Monoformaat
1 referentie
4.675,00 €Excl. BTW
Tijdelijk uit voorraad
Dozensluitmachine Multiformaat
Dozensluitmachine Multiformaat
1 referentie
7.435,00 €Excl. BTW