0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Manuele omsnoeringstangen en omsnoeringsmachines op batterijen

Omsnoer snel kartonnen dozen met een omsnoeringsapparaat op accu

Met deze gebruiksvriendelijke omsnoeringsapparaten op batterijen is het dichtbinden van kartonnen dozen een fluitje van een cent! Maar ook op pallets gestapelde dozen omsnoert u heel eenvoudig met deze handige apparaten. Dit verhoogt de stabiliteit van uw pallets en zorgt voor een veilig transport.

Op rajapack.nl kunt u kiezen uit twee modellen. Het volledig automatische omsnoeringsapparaat spant, last en snijdt in één beweging elke omsnoeringsband op de perfecte lengte. Bij de halfautomatische variant hoeft u alleen zelf de band op te spannen, de rest doet het apparaat.

Al het nodige om kartonnen dozen of pallets te omsnoeren

Naast omsnoeringsapparaten op batterijen, bestelt u nog veel meer producten om kartonnen dozen te omsnoeren en uw pakketten samen te bundelen. Van omsnoeringsmachines tot handige en mobiele haspels voor omsnoeringsbanden, nietmachines en nietjes, elastieken of touw en omsnoeringsband.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

3 referenties
Sorteren op: Relevantie