Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Bezems en sponzen

Poets en schrob uw bedrijf of werkplaats met deze zeep, borstels en sponzen

Hygiëne op de werkvloer is van absoluut belang. Alles in uw bedrijf netjes en proper houden is niet alleen goed voor de gezondheid van uw medewerkers, het is ook gewoon aangenamer om in een mooie en propere omgeving te werken. Poetsgerei zoals bezems, borstels, sponzen, schuursponsjes, vegers en stofblikken zijn dan ook onmisbaar voor het dagelijks onderhoud van uw kantoor, magazijn, winkel, … Een kokosbezem is ideaal om zand en vuil samen te vegen. Sponzen en schuursponjes zijn onmisbaar in uw bedrijfskeuken of cafetaria.

Een goede spons is onmisbaar voor elke schoonmaak

Met de spons azella reinigt u in een handomdraai diverse soorten materialen en oppervlakken. De spons is vervaardigd uit 100% natuurlijk materiaal en heeft een groot absorptievermogen. Bovendien is deze spons gemakkelijk uit te spoelen en bestand tegen bleekwater. Moet u hardnekkig vuil behandelen, kies dan voor het klassieke groen-gele schuursponsje. Een zijde is een zachte plantaardige spons geschikt voor dagelijkse schoonmaak en aan de andere kant heeft u een groene schuurspons.

Houd het netjes met de hygiëne producten van RAJA

Bezems en sponzen alleen volstaan natuurlijk niet altijd om een goede hygiëne in uw bedrijf te garanderen. Daarvoor zijn vaak ook andere middelen nodig, zoals: vuilniszakken, schoonmaakpapier en toiletproducten zoals zeep, zeepdispensers, toiletpapier …

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

20 referenties
Sorteren op: Relevantie