0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Vuilnisbakken en vuilniszakhouders

Plaats uw vuilniszakken in een vuilniszakhouder of vuilnisbak en verwerk uw afval sneller en makkelijker

Kies voor de bijpassende vuilniszakhouder of pedaalemmer om uw vuilniszakken in te zetten en voorkom gehannes en ergernissen met vuilniszakken die omvallen en zakken die scheef zakken. RAJA biedt u een vuilniszakhouder of pedaalemmer voor elk formaat vuilniszak: van klein tot groot. Er is zo een geschikte vuilniszakhouder of zelfs pedaalemmer voor elke vuilniszak in ons assortiment.

Een bijpassende vuilniszakhouder of pedaalemmer voor elke vuilniszak

In ons assortiment vindt u houders en pedaalemmers voor vuilniszakken van gewoon formaat of een mobiele vuilniszakhouder voor extra grote vuilniszakken. Om uw afval goed te sorteren plaatst u gewoon een reeks vuilniszakhouders of pedaalemmers naast elkaar en gebruikt u gekleurde afvalzakken. Zo is het altijd duidelijk welke vuilniszak bedoeld is voor welk soort afval. Naast vuilniszakken en vuilniszakhouders voor gewoon afval, zijn er ook extra stevige vuilniszakken met hoge resistentie voor zwaar afval, vuilniszakken voor puin en speciale vuilniszakken met een groot volume.

Uw vuilniszakhouder of pedaalemmer eenvoudig online bestellen

Na online bestellen van uw vuilniszakhouder of pedaalemmer wordt deze al binnen 24 uur netjes aan de deur bezorgd. Deze 24-uurs levering geldt niet alleen voor vuilniszakken en aanverwanten, maar ook voor alle andere artikelen die we bij RAJA uit voorraad leveren, zoals binders om vuilniszakken te sluiten, schoonmaakpapier, handschoenen, enz.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste kantoormateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

21 referenties
Sorteren op: Relevantie