• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Vuilniszakken  ( 17 producten )

Ruim alle afval netjes weg in sterke vuilniszakken

Opgeruimd staat netjes! Daarom vindt u bij Rajapack een grote keuze aan vuilniszakken en afvalzakken, van standaard vuilniszakken tot extra sterke vuilniszakken. Vuilniszakken in zwart, maar ook in verschillende andere kleuren, om uw mensen het sorteren makkelijker te maken.

Ons ruime assortiment vuilniszakken

In ons assortiment vindt u naast de welbekende zwarte afvalzakken, ook speciale gekleurde vuilniszakken om het afval duidelijk in te sorteren, afvalzakken met een stropsluiting, extra stevige vuilniszakken met hoge resistentie voor zwaar afval, vuilniszakken voor puin, speciale vuilniszakken voor een groot volume, en nog veel meer zakken speciaal voor afval. En voor elk van deze vuilniszakken bieden wij u ook een bijpassende standaard of mobiele vuilniszakhouder aan, waarin u de vuilniszak altijd makkelijk ophangt. Zo kunt u uw vuil altijd goed sorteren, en netjes aan de ophaaldiensten aanbieden.

Uw vuilniszakken eenvoudig online bestellen

Na online bestellen van uw vuilniszakken worden ze al binnen 24 uur aan de deur bezorgd. Deze 24-uurs leveringsgarantie geldt niet alleen voor vuilniszakken, maar ook voor alle andere verpakkingsproducten die we bij Rajapack direct uit voorraad leveren, zoals onder andere schoonmaakpapier, bezems en sponzen, handschoenen, enz. Niet voor niets is Rajapack Europa’s nummer 1 in verpakkingen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Meer dan 350 nieuwe producten!