logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

A3 dozen  ( 9 producten )

Drukwerk op A3-formaat is al behoorlijk groot en niet zo makkelijk te verpakken. Tenzij u natuurlijk beschikt over de sterke en handige kartonnen dozen van Rajapack die specifiek zijn afgestemd op A3-drukwerk. Met deze kartonnen dozen in A3-formaat wordt het voor u heel makkelijk om uw kostbare drukwerk stevig en goed beschermd te verpakken voor verzending, transport of stockage. Er zijn heel wat verschillende modellen kartonnen dozen beschikbaar die op A3-formaat zijn afgestemd: gewone dozen met flappen in wit of bruin enkelgolf- en dubbelgolfkarton, extra platte dozen, postdozen, variaboxen, rigiboxen en verstevigde dekseldozen. Neem geen risico bij het verpakken van uw A3-drukwerk, gebruik de kartonnen dozen van Rajapack.

Dozen in A3-formaat en drukwerkverpakkingen in A7, A6, A5 en A4

Rajapack biedt verpakkingsoplossingen voor drukwerk van formaat! Dat wil zeggen: dozen in A3-formaat, maar ook kleiner. Voor al uw A4-documenten die u wilt verpakken zijn er zo maar liefst 38 verschillende dozen in A4-formaat. En voor het kleinere werk zijn er dozen in formaat A7 tot A5. Met vaste sluitklep, of met variabele vulhoogte.

Dozen in A3-formaat, en véél groter!

Wij leveren uiteraard een range aan dozen voor drukwerk. Maar ook op andere fronten hebben we een overdonderend compleet assortiment. Doet u bijvoorbeeld in groots internationaal transport, dan hebben wij kartonnen dozen, verzenddozen, exportcontainers, maar ook robuuste houten kisten. En doet u in wijn, dan wij voorzien u net zo graag van draagtassen voor flessen, cadeaudozen voor flessen en flesverzenddozen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Verpak drukwerk op A3 formaat in deze aangepaste dozen voor drukwerk

Zoek op formaatMeer dan 1250 formaten op voorraad

Vind het juiste formaat kartonnen doos!
Geef uw afmetingen in cm:

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Merk
Kleur
Type golf
Gebruik
Recycleerbaar
Formaat