• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

A4 dozen

(12 producten)

Verpak drukwerk op A4 formaat in deze aangepaste dozen voor drukwerk

A4 is ongetwijfeld het meest gebruikelijke formaat voor drukwerk. Maar het ene A4-drukwerk is toch het andere niet. Daarom kunt u bij Rajapack kiezen uit maar liefst 38 verschillende soorten kartonnen dozen in A4-formaat, die speciaal bedoeld zijn voor het verpakken van A4-drukwerk. Gewone kartonnen dozen in wit of bruin enkelgolf- en dubbelgolfkarton, variaboxen, Easypack dekseldozen en verstevigde dekseldozen, de rigibox en fastobox, de flatpack voor platte producten, dozen voor extra platte producten en brievenbusdozen! Die laatsten natuurlijk ideaal voor e-commerce en online shops!

Dozen in A4-formaat, maar ook in A3, A5, A6 en A7

Rajapack biedt verpakkingsoplossingen voor drukwerk van formaat! Dat wil zeggen: dozen in A4-formaat, maar ook groter en kleiner. Voor grote A3 documenten zijn er dozen in A3-formaat. En juist voor de kleinere formaten drukwerk, hebben we dozen in formaat A7 tot A5. Met vaste sluitklep, of met variabele vulhoogte.

Rajapack: gespecialiseerd in álle verpakkingen en dozen

In A4-formaat leveren we bij Rajapack uiteraard een range aan dozen. Maar ook op andere fronten hebben we een overdonderend compleet assortiment. Verpakt u flessen? Dan hebben wij voor u cadeaudozen voor flessen, flesverzenddozen en draagtassen voor flessen. En doet u in groots internationaal transport, dan hebben wij kartonnen dozen, verzenddozen, exportcontainers én houten kisten. Voor alles is een verpakking, en bij Rajapack hebben we die verpakking in huis. En u bestelt het allemaal even eenvoudig in onze online shop!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Zoek op formaatMeer dan 1250 formaten op voorraad

Vind het juiste formaat van
uw kartonnen doos!
Geef uw afmetingen in cm:

12 producten Filters verwijderen
Lijst Raster