• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

A4 dozen  ( 12 producten )

Verpak drukwerk op A4 formaat in deze aangepaste dozen voor drukwerk

A4 is ongetwijfeld het meest gebruikelijke formaat voor drukwerk. Maar het ene A4-drukwerk is toch het andere niet. Daarom kunt u bij Rajapack kiezen uit maar liefst 38 verschillende soorten kartonnen dozen in A4-formaat, die speciaal bedoeld zijn voor het verpakken van A4-drukwerk. Gewone kartonnen dozen in wit of bruin enkelgolf- en dubbelgolfkarton, variaboxen, Easypack dekseldozen en verstevigde dekseldozen, de rigibox en fastobox, de flatpack voor platte producten, dozen voor extra platte producten en brievenbusdozen! Die laatsten natuurlijk ideaal voor e-commerce en online shops!

Dozen in A4-formaat, maar ook in A3, A5, A6 en A7

Rajapack biedt verpakkingsoplossingen voor drukwerk van formaat! Dat wil zeggen: dozen in A4-formaat, maar ook groter en kleiner. Voor grote A3 documenten zijn er dozen in A3-formaat. En juist voor de kleinere formaten drukwerk, hebben we dozen in formaat A7 tot A5. Met vaste sluitklep, of met variabele vulhoogte.

Rajapack: gespecialiseerd in álle verpakkingen en dozen

In A4-formaat leveren we bij Rajapack uiteraard een range aan dozen. Maar ook op andere fronten hebben we een overdonderend compleet assortiment. Verpakt u flessen? Dan hebben wij voor u cadeaudozen voor flessen, flesverzenddozen en draagtassen voor flessen. En doet u in groots internationaal transport, dan hebben wij kartonnen dozen, verzenddozen, exportcontainers én houten kisten. Voor alles is een verpakking, en bij Rajapack hebben we die verpakking in huis. En u bestelt het allemaal even eenvoudig in onze online shop!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Zoek op formaatMeer dan 1250 formaten op voorraad

Vind het juiste formaat kartonnen doos!
Geef uw afmetingen in cm: