logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Afrollers en snijstandaarden  ( 8 producten )

Producten verpakken in kraftpapier, inpakpapier, golfkarton, luchtkussenfolie of schuimfolie verloopt zo veel sneller en makkelijker wanneer u gebruik maakt van de juiste afroller of snijstandaard. U kan er uw inpaktafel mee uitrusten of een mobiele snijstandaard gebruiken die u overal waar nodig inzet. Rajapack biedt zowel horizontale als verticale snijstandaarden aan zodat u altijd een dispenser vindt op maat van uw werkplaats.

Zuiniger verpakken met een afroller of snijstandaard

Gebruik een professionele afroller of snijstandaard en verbruik slechts de hoeveelheid verpakkingsmateriaal die u nodig heeft. Inpakpapier of luchtkussenfolie worden perfect afgesneden. U voorkomt onnodig afval.

Voor elk verpakkingsmateriaal hebben we een aangepaste afroller in ons assortiment. De dispensers voor papier snijden uw kraftpapier en inpakpapier perfect af. Wilt u golfkarton snijden, gebruikt u best de mobiele horizontale snijstandaard. De universele snijstandaarden van Hüdig + Rocholz zijn dan weer geschikt voor verschillende materialen.

De rollen en de snijmessen van een snijstandaard zijn gemakkelijk vervangbaar, zonder enig risico. De snijstandaarden van Hüdig + Rocholz worden zelfs geleverd met 2 verschillende snijmessen: 1 casette met snijschijf voor kraftpapier en golfkarton en 1 cassette met klassiek mes voor luchtkussen- en schuimfolie.

Bij een afroller hoort het juiste verpakkingsmateriaal

Met een afroller of snijstandaard alleen verpakt u natuurlijk geen producten. Uiteraard levert Rajapack u ook de juiste verpakkingsmaterialen, zoals: inpakpapier, golfkarton en luchtkussenfolie.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Rust uw paktafels uit met afrollers en snijstandaarden en verpak uw producten sneller

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Gebruik
8 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Verrijdbare verticale snijstandaard
Vanaf 540,00 € Excl. BTW
Tafelafrollers
Vanaf 115,00 € Excl. BTW
Horizontale dispenser
90,95 € Excl. BTW
NieuwHorizontale snijstandaard
Vanaf 435,00 € Excl. BTW
Verticale dispenser
Vanaf 250,00 € Excl. BTW
Mobiele horizontale snijstandaard
385,00 € Excl. BTW
Stapelbare afroller voor papier
190,00 € Excl. BTW