• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Afrollers en snijstandaarden  ( 8 producten )

Rust uw paktafels uit met afrollers en snijstandaarden en verpak uw producten sneller

Producten verpakken in kraftpapier, inpakpapier, golfkarton, luchtkussenfolie of schuimfolie verloopt zo veel sneller en makkelijker wanneer u gebruik maakt van de juiste afroller of snijstandaard. U kan er uw inpaktafel mee uitrusten of een mobiele snijstandaard gebruiken die u overal waar nodig inzet. Rajapack biedt zowel horizontale als verticale snijstandaarden aan zodat u altijd een dispenser vindt op maat van uw werkplaats.

Zuiniger verpakken met een afroller of snijstandaard

Gebruik een professionele afroller of snijstandaard en verbruik slechts de hoeveelheid verpakkingsmateriaal die u nodig heeft. Inpakpapier of luchtkussenfolie worden perfect afgesneden. U voorkomt onnodig afval.

Voor elk verpakkingsmateriaal hebben we een aangepaste afroller in ons assortiment. De dispensers voor papier snijden uw kraftpapier en inpakpapier perfect af. Wilt u golfkarton snijden, gebruikt u best de mobiele horizontale snijstandaard. De universele snijstandaarden van Hüdig + Rocholz zijn dan weer geschikt voor verschillende materialen.

De rollen en de snijmessen van een snijstandaard zijn gemakkelijk vervangbaar, zonder enig risico. De snijstandaarden van Hüdig + Rocholz worden zelfs geleverd met 2 verschillende snijmessen: 1 casette met snijschijf voor kraftpapier en golfkarton en 1 cassette met klassiek mes voor luchtkussen- en schuimfolie.

Bij een afroller hoort het juiste verpakkingsmateriaal

Met een afroller of snijstandaard alleen verpakt u natuurlijk geen producten. Uiteraard levert Rajapack u ook de juiste verpakkingsmaterialen, zoals: inpakpapier, golfkarton en luchtkussenfolie.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.