• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Pallethefwagens  ( 7 producten )

Vervoer gestapelde pallets met een sterke pallethefwagen

Om zware gestapelde pallets probleemloos te vervoeren heeft u een pallethefwagen van Rajapack nodig. Die zijn vervaardigd uit onverwoestbaar staal en tillen zonder moeite een vracht van 2.000 tot 2.500 kg op.

Een transpallet is onmisbaar in elk bedrijf

Beschikt u nog niet over een pallethefwagen? Bestel er dan snel een online via de Rajapack webshop. Een transpallet is werkelijk onmisbaar voor het lossen en laden van vrachtwagens, het leveren van goederen bij een klant of het stockeren van vracht in uw magazijn. Dankzij hun ronde en ergonomische handvat kan u de transpalletten makkelijk duwen, trekken en besturen. Zo brengt u moeiteloos dozen, verpakkingen en goederen naar uw verzend- of transportafdeling.

U kan bij Rajapack kiezen uit diverse types pallethefwagens. Het maximale gewicht dat ze kunnen tillen varieert van 2.000 tot 2.500 kg. Ze zijn uitgerust met een krachtig hydraulisch systeem. Enkele keren pompen volstaat om elke pallet van de grond te tillen. De wielen van een pallethefwagen kiest u in functie van de bodem waarop u ermee rijdt.

Pallethefwagens en ander rollend magazijnmateriaal

Een transpallet gebruikt u voor het zware werk wanneer er gestapelde pallets moeten verplaatst worden. Voor middelzware vracht kan u ook werken met een plateauwagen of met een rolcontainer. Voor snelle en wendbare verplaatsingen zijn de steekwagens echt ideaal.

Bel ons voor professioneel advies inzake transpalletten op het nummer: 012 260 260