logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Transpalletten  ( 6 producten )

Rollend materiaal voor uw magazijn vindt u bij Rajapack in overvloed. Naast de gekende rode en gele transpalletten vervaardigd uit onverwoestbaar staal, zijn er ook steekwagens en plateauwagens. Kortom alles wat u nodig heeft om uw goederen en pallets op de juiste plaats in uw bedrijf te krijgen.

Een transpallet of pallethefwagen is onmisbaar in elk magazijn

Voor het lossen en laden van vrachtwagens, het leveren van goederen bij een klant of het stockeren van vracht in uw magazijn heeft u absoluut een transpallet nodig. Met de juiste pallethefwagen wordt het verplaatsen van uw pallets kinderspel. Transpalletten van Rajapack zijn robuust en gebruiksvriendelijk. Dankzij het ronde en ergonomische handvat kan u ze makkelijk duwen, trekken en besturen. Zo brengt u moeiteloos dozen, verpakkingen en goederen naar uw verzend- of transportafdeling.

Voor elk gebruik de juiste transpallet

Met de voordelige pallethefwagen kan u beladen pallets tot 2000 kg probleemloos vervoeren. Het hydraulisch systeem van deze transpallet is volledig hermetisch gesloten en voorzien van een veiligheid bij overbelasting. Afhankelijk van uw werksituatie kan u kiezen voor het model met wielen vervaardigd uit polyamide of voor de pallethefwagen met wielen uit rubber en draagrollen uit polyurethaan.

Zowel de pallethefwagen met een draaglast tot 2000 kg als de transpalletten belastbaar tot 2500 kg hebben een bedieningshendel met 3 standen (heffen, vrije stand en dalen) waarmee u alles perfect onder controle houdt. Zo vervoert u uw pallets veilig en voorkomt u ongevallen. Wilt u vervolgens de goederen op uw pallets stockeren? Gebruik dan de handige heftafel. Met de hydraulische voetpomp worden de producten op de optimale werkhoogte gebracht.

Transpaletten en andere magazijnuitrusting

Naast rollend materiaal voor uw magazijn levert Rajapack u ook nog een uitgebreid assortiment andere magazijnbenodigdheden, zoals: magazijnbakken, stapelbakken, magazijnrekken, inpaktafels, afrollers en snijstandaarden, weegschalen, spanbanden, breekmessen en cutters, scharen, ladders, magazijnstoelen …

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Gebruik een sterke transpallet om moeiteloos elk pallet te verplaatsen in uw magazijn

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
6 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Pallethefwagen met korte vorken
359,00 € Excl. BTW
Pallethefwagen tot 2500 kg
289,00 € Excl. BTW
Handmatige heftafel
Vanaf 325,00 € Excl. BTW
NieuwPompwagen met weegschaal tot 2200 kg
1.099,00 € Excl. BTW