• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering bij aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Zit-stahulp en ladders

(11 producten)

Rust uw magazijn uit met comfortabele magazijnstoelen en veilige ladders

Ergonomie en veiligheid zijn twee erg belangrijke elementen in een dagelijkse werksituatie. Zeker ook binnen de werking van uw magazijn, logistieke of verzendafdeling. Wanneer u aan een inpaktafel de hele dag goederen en producten verpakt dan is een comfortabele werkhouding van cruciaal belang. De magazijnstoelen die Rajapack aanbiedt, ook wel gekend als zit-sta-hulpen, helpen om op een ontspannen en aangename manier te kunnen werken.

Maar de goederen die u verpakt, worden ongetwijfeld in uw bedrijf ergens gestockeerd en moeten uiteraard ook tot aan de inpaktafel geraken. Dit betekent dat u ze op een veilige manier uit de rekken van uw magazijn moet kunnen halen. Stabiele en professionele ladders zijn hierbij een belangrijk hulpmiddel. Of kleine trapjes en opstapkrukjes voor wanneer de producten zich niet al te hoog in de rekken of gewoon op een kast bevinden.

Veiligheid boven alles. Een opstapkrukje heeft een antislipbodem en 2 treden in gegroefd antisliprubber. Zo glijdt u niet uit bij het opstappen en vermijdt u onnodige risico’s en ongevallen. De opstapkrukjes hebben 3 intrekbare wieltjes onderaan waarmee u het krukje eenvoudig kan verrollen. Zodra u op het krukje gaat staan, worden de wieltjes ingeduwd zodat het stevig en stabiel op zijn plaats blijft staan. Een stalen trapje heeft 2 of 3 brede antisliptreden en is belastbaar tot 150 kg. Een professionele traplader heeft slipvaste ladderschoenen en treden met antislipprofiel die zorgen voor een perfecte stabiliteit.

Ladders, magazijnstoelen en andere magazijnuitrusting

Bij Rajapack vindt u naast ladders, magazijnstoelen, opstapkrukjes en trapjes zowat alles wat u nodig heeft om een vlotte werking van uw magazijn of logistieke afdeling te garanderen: magazijnrekken, inpaktafels, afrollers en snijstandaarden, magazijnbakken, stapelbakken, steekwagentjes, transpalletten, plateauwagens, weegschalen, spanbanden, breekmessen, scharen …

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Special opslag en magazijn
11 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Draaibare zit-stastoel
2 referenties
109,00 € Excl. BTW
Magazijnstoel hoge stoel
Nieuw
2 referenties
159,00 € Excl. BTW
Opstapkrukje in staal
3 referenties
Vanaf 58,45 € Excl. BTW
Compacte trapladder
Nieuw
4 referenties
Vanaf 95,95 € Excl. BTW
Zit-stahulp
2 referenties
79,95 € Excl. BTW
Stalen trapje
2 referenties
Vanaf 35,95 € Excl. BTW
Professionele trapladder
4 referenties
Vanaf 160,00 € Excl. BTW
Magazijnstoel met zwart onderstel
Nieuw
2 referenties
125,00 € Excl. BTW
Licht aluminium trapje
Nieuw
3 referenties
Vanaf 239,00 € Excl. BTW
Polyurethaan krukje met zwart onderstel
Nieuw
2 referenties
81,95 € Excl. BTW
Zit-stasteun
1 referentie
219,00 € Excl. BTW