logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Luchtkussen- en schuimzakjes  ( 3 producten )

Bescherm uw goederen met deze stevige luchtkussen- en schuimzakjes. Ideaal om zelfs de kleinste producten veilig in te transporteren. Deze stevige zakjes zijn gemaakt van soepele luchtkussenfolie, waarvan de noppen naar de buitenkant zijn gericht. Hierdoor is het eenvoudig om uw producten in deze zakjes te steken. Op Rajapack.nl kunt u kiezen uit veel verschillende formaten schuim- en luchtkussenzakjes, allen met een eenvoudige zelfklevende sluiting. Hiermee kunt u razendsnel de meest breekbare producten veilig inpakken en goed beschermd verzenden.

Plastic zakken en zakjes voor elk gebruik

Behalve deze beschermende zakjes kunt u in onze webshop kiezen uit veel meer praktische verpakkingsproducten en andere soorten plastic zakjes. Wat dacht u van plastic zakjes met een druksluiting, plastic zakken met zijvouwen voor het verpakken van grote producten, isothermische zakjes voor temperatuurgevoelige producten, corrosiewerende zakjes die roestvorming voorkomen, plastic zakjes met trekkoord of ritssluiting, antistatische zakjes en sluitmiddelen voor plastic zakjes?

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Bescherm producten tegen schokken en krassen in luchtkussenzakjes of schuimzakjes

Zoek mijn formaat Meer dan 1300 formaten op voorraad!

Vind uw specifieke afmetingen!
Geef uw afmetingen in cm:

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
3 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Antistatisch luchtkussenzakje
Vanaf 16,40 € Excl. BTW
NieuwLuchtkussenzakje met zelfklevende sluiting
Vanaf 25,75 € Excl. BTW27,50 € Excl. BTW
NieuwLuchtkussenzakjes zonder sluiting
Vanaf 28,45 € Excl. BTW