• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Plastic zakken met zijvouwen  ( 11 producten )

Gebruik plastic zakken met zijvouwen voor het verpakken van omvangrijke producten

Deze plastic zakken met zijvouwen zijn ideaal om zelfs de grootste producten in te verpakken. Door het extra volume passen zelfs de meest omvangrijke producten in deze plastic zakken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en formaten. In de ontzettend sterke plastic zakken kunt u zelfs scherpe producten eenvoudig verpakken, zonder dat de zak zal scheuren.

Plastic zakken voor grote of kleine producten

Bent u op zoek naar zakjes voor kleinere producten? Neem dan een kijkje bij de plastic zakjes zonder sluiting. Wilt u liever een zakje met sluiting, dan heeft Rajapack.nl voor u plastic zakjes met een zelfklevende sluiting. Deze zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Herbruikbare plastic zakjes die u kan openen en sluiten zo vaak u wenst zijn dan weer de plastic zakjes met druksluiting. Behalve deze handige zakjes bestelt u bij ons nog veel meer praktische producten, zoals antistatische zakjes en luchtkussenenveloppen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Zoek mijn formaat Meer dan 1300 formaten op voorraad!

Vind uw specifieke afmetingen!
Geef uw afmetingen in cm: