• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Gekleurde plastic enveloppen

(5 producten)

Geef uw mailings meer impact met matte of blinkende gekleurde plastic enveloppen

Verstuur uw wenskaarten, folders, cd’s, dvd’s, boeken, textiel, juwelen... in gekleurde plastic enveloppen en u vestigt direct extra aandacht op uw zendingen en mailings. Matte of blinkend gekleurde plastic enveloppen in goud, zilver, rood, zwart of blauw trekken extra aandacht en geven meer impact aan uw mailings! De plastic enveloppen zijn sterk, scheurbestendig, en waterafstotend. Ze beschermen uw producten efficiënt.

Gekleurde plastic enveloppen en enveloppen voor zwaardere verzendingen

In ons assortiment gekleurde plastic enveloppen hebben we ook schokwerende luchtkussenenveloppen. Voor zwaardere verzendingen hebben we bij Rajapack verder een ruim assortiment aan extra beschermende enveloppen, maar dan alleen in wit of bruin papier. Zo zijn er schuimenveloppen, papieren en Jiffy-enveloppen en supersterke, onscheurbare en waterbestendige Tyvek enveloppen.

Gekleurde plastic enveloppen bestellen

Bij Rajapack bestelt u al uw verpakkingsmaterialen en kantoorartikelen eenvoudig online. En binnen 24 uur wordt die bestelling al aan de deur aangeboden! Dat geldt natuurlijk niet alleen voor onze gekleurde plastic enveloppen, maar ook voor transparante en witte plastic enveloppen. Net als voor vierkante en driehoekskokers en ronde verzendkokers. Eigenlijk gewoon voor alle duizenden verpakkingsmaterialen die we direct uit voorraad leveren. Vandaag bij Rajapack besteld, morgen in huis!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Prijs
Kleur
5 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Gekleurde plastic luchtkussen envelop
10 referenties
Vanaf 68,85 € Excl. BTW
Gekleurde ondoorzichtige plastic envelop 100 micron
10 referenties
Vanaf 43,80 € Excl. BTW
Gekleurde plastic envelop
12 referenties
Vanaf 38,35 € Excl. BTW