0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Tyvek enveloppen

Verzend uw documenten goed beschermd in supersterke Tyvek enveloppen

Onscheurbare Tyvek enveloppen zijn de ideale verzendomslagen voor zwaardere zendingen, zoals presentatiebrochures, dikke catalogi en zware dossiers. Een Tyvek envelop is gemaakt uit een uniek, superlicht polyethyleenmateriaal met een zeer hoge scheurweerstand. Dankzij hun lage gewicht, helpen Tyvek enveloppen u besparen op uw portokosten. Tyvek enveloppen zijn ook bestand tegen vocht en tegen de meeste chemische producten. Bovendien zijn ze antistatisch en dus geschikt voor het verpakken en verzenden van producten die gevoelig zijn voor statische elektriciteit. Tyvek enveloppen met zijvouwen bieden extra ruimte voor het verpakken van omvangrijke producten.

Tyvek enveloppen en meer extra beschermende verzendomslagen

Voor zwaardere verzendingen heeft RAJA een ruim assortiment aan extra beschermende enveloppen. Zo hebben we naast de supersterke Tyvek enveloppen, ook schuimenveloppen, extra verstevigde papieren en Jiffy-enveloppen en luchtkussenenveloppen in het assortiment.

Transparante en witte enveloppen bestellen

Bij RAJA bestelt u uw Tyvek enveloppen eenvoudig online en ze worden binnen 24 uur bezorgd. Die bezorging binnen een dag geldt natuurlijk ook voor andere enveloppen in ons assortiment, net als voor vierkante en driehoekskokers en ronde verzendkokers en alle andere duizenden verpakkingsmaterialen die we direct uit voorraad leveren. Vandaag bij RAJA besteld, is morgen in huis!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

2 referenties
Sorteren op: Relevantie