0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Transparante en witte plastic enveloppen

Verstuur mailings in transparante plastic enveloppen en correspondentie in ondoorzichtige plastic enveloppen

Verstuurt u mailings, brochures of catalogi? Steek deze in stevige, transparante, plastic enveloppen en u bent er zeker van dat iedereen uw publiciteit ziet. Zo bereikt uw promotie een groter publiek en verhoogt u uw naams- en merkbekendheid. Voor discrete verzendingen met bijvoorbeeld vertrouwelijke documenten, kiest u voor ondoorzichtige plastic enveloppen. Transparante en witte plastic enveloppen zijn er in verschillende uitvoeringen en materialen.

Transparante en witte enveloppen voor zwaardere verzendingen?

Voor zwaardere verzendingen heeft RAJA een ruim assortiment aan extra beschermende enveloppen. Zo hebben we schuimenveloppen, papieren en Jiffy-enveloppen, luchtkussenenveloppen, en Tyvek enveloppen in het assortiment. Tyvek enveloppen zijn supersterk, onscheurbaar en bovendien waterbestendig, dus ook geschikt voor de allerzwaarste zendingen. Transparante enveloppen zijn zeker scheurbestendig, maar niet geschikt voor de verzending van kwetsbare of waardevolle producten.

Transparante en witte enveloppen bestellen

Bij RAJA bestelt u uw transparante en witte plastic enveloppen eenvoudig online. En binnen 24 uur kunt u uw bestelling al aan de deur verwachten! Dat geldt natuurlijk ook voor andere enveloppen in ons assortiment, zoals gekleurde plastic enveloppen. En ook voor kartonnen kokers: vierkante en driehoekskokers, ronde verzendkokers…

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel ons op 0800-224 24 24.

12 referenties
Sorteren op: Relevantie