0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Krimpfoliemachines

> RAJA Blog: Hoe werken krimpfoliemachines en wat zijn de voordelen?

Een rol krimpfolie en een krimpfoliemachine volstaan om plastic verpakkingen te maken op maat van uw producten. Monteer de rol krimpfolie op de krimpfoliemachine, leg er uw producten op en smelt de folie aan elkaar tot een hermetische gesloten plastic verpakking.

Krimpfolie voor krimpfoliemachines

Bij een krimpfoliemachine vormt de krimpfolie zich als een lucht- en waterdichte ‘huid’ rond uw product. De sterke krimpfolie is bestand tegen scheuren en perforaties. De ideale bescherming dus tegen vocht, stof, vuil of negatieve invloeden van buitenaf. Met deze krimpfolie verspilt u nooit onnodige verpakkingsmaterialen. U gebruikt altijd de juiste hoeveelheid folie die nodig is om uw producten te verpakken. Zo wordt het milieu alvast minder belast en produceert u minder afval.

Krimpfoliemachines en andere verpakkingsoplossingen

Een krimpfoliemachine is uitstekend geschikt voor het maken van plastic verpakkingen. Voor andere verpakkingsoplossingen kunt u ook gebruik maken van sealmachines. Hiermee creëert u een dichtgelaste plastic zak op maat van uw product. Wilt u uw producten stevig verpakken in een doos? Dan kunt u gebruik maken van een papierkussensysteem of luchtkussenmachine.

Bel ons voor professioneel advies over een sealmachine op het nummer: 0800-225 25 25

3 referenties
Sorteren op: Relevantie