• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Sealmachines  ( 17 producten )

Maak met een sealmachine plastic zakken op maat van uw producten!

Profiteer nu van een uitzonderlijke aanbieding op de deelnemende producten: 1 doos plastic zakken gratis bij aankoop van een sealmachine. Aanbieding geldig tot 30.11.2017!

Een sealmachine is de ideale oplossing om uw producten snel en efficiënt te verpakken in een plastic zak op maat. Met slechts één rol buisfolie verpakt u de meest uiteenlopende producten, zowel qua omvang als gewicht. Zo moet u veel minder formaten zakjes in voorraad houden.

Ontdek alle voordelen en toepassingen van sealmachines op onze blog.

Buisfolie voor uw sealmachine

Bij een sealmachine maakt u gebruik van een rol buisfolie. Dankzij het afsnijmes van de sealmachine bepaalt u altijd zelf de lengte van de folie. Zo verspilt u nooit onnodig verpakkingsmateriaal. Eén rol buisfolie volstaat dus om producten van uiteenlopende lengtes te verpakken. Sealmachines zijn eenvoudig in gebruik: druk de lasbalk eenvoudigweg naar beneden en de buisfolie wordt zonder moeite dichtgelast. Een sealmachine mét magneet zorgt er bovendien voor dat de arm van het toestel omlaag blijft tijdens het lassen. Zo moet u nagenoeg geen druk uitoefenen op de lasbalk en kunt u aan een maximale productiviteit werken.

Sealmachines en andere verpakkingsmachines

Een sealmachine is ideaal voor het maken van plastic verpakkingen. Er zijn uiteraard ook nog andere verpakkingsmachines, zoals: machines voor opvuling en bescherming waarmee u schokwerende bufferkussens produceert, etiketteermachines voor het drukken en kleven van etiketten en labels en sluit- en omsnoeringsmachines om kartonnen dozen te sluiten of dicht te nieten.

Bel ons voor professioneel advies over een sealmachine op het nummer: 0800-225 25 25