• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Cd- en multimediaverpakkingen

(2 producten)

Bescherm cd's, dvd's en andere datadragers in een multimediaverpakking

Rajapack biedt u een uitgebreid assortiment cd- en multimediaverpakkingen; doosjes die speciaal ontworpen zijn om makkelijk, snel en stevig cd's, cd-rom's en dvd’s in te verpakken. Deze multimediaverpakkingen passen perfect om de diverse mediadragers en kunnen makkelijk en stevig worden afgesloten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw verzendingen onbeschadigd aankomen. En wilt u grotere hoeveelheden multimedia verzenden of archiveren? Ook dan hebben we natuurlijk een passende verpakkingsoplossing! Wij denken daarbij zo groot als nodig. Voor export of zwaarder transport hebben we bijvoorbeeld ook houten kisten!

Grotere verzendingen cd- en multimediaverpakkingen

Bij Rajapack hebben we verzenddozen voor allerhande artikelen. Naast cd- en multimediaverpakkingen voor diverse aantallen schijfjes, hebben we ook grotere postdozen, dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte, en verzenddozen voor platte producten in ons assortiment. In verschillende soorten en maten! Wilt u naast cd’s en dvd’s ook drukwerk verzenden, dan kunt u een combinatie maken van passende verpakkingen. En ook voor boekverpakkingen, ordnerverpakkingen en verzendkokers kunt u in onze webwinkel terecht.

Vandaag besteld, morgen in huis

Voor alle cd- en multimediaverpakkingen uit onze voorraad geldt in principe: vandaag besteld, morgen geleverd. En ook voor alle andere artikelen geldt dit. Maar ontvangt u uw bestelling liever op een andere dag? Wij spreken graag een tijdstip af dat u het beste uitkomt.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Zoek op formaatMeer dan 1250 formaten op voorraad

Vind het juiste formaat van
uw kartonnen doos!
Geef uw afmetingen in cm:

2 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Multimedia-box met zelfklevende sluiting
2 referenties
Vanaf 0,38 € Excl. BTW
Opruiming: envelop voor cd, cd-Rom en dvd
Prijstopper
2 referenties
Vanaf  0,36 € Excl. BTW 0,58 € Excl. BTW