Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Cd- en multimediaverpakkingen

Bescherm cd's, dvd's en andere datadragers in een multimediaverpakking

RAJA biedt u een uitgebreid assortiment cd- en multimediaverpakkingen; doosjes die speciaal ontworpen zijn om makkelijk, snel en stevig cd's, cd-rom's en dvd’s in te verpakken. Deze multimediaverpakkingen passen perfect om de diverse mediadragers en kunnen makkelijk en stevig worden afgesloten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw verzendingen onbeschadigd aankomen. En wilt u grotere hoeveelheden multimedia verzenden of archiveren? Ook dan hebben we natuurlijk een passende verpakkingsoplossing! Wij denken daarbij zo groot als nodig. Voor export of zwaarder transport hebben we bijvoorbeeld ook houten kisten!

Grotere verzendingen cd- en multimediaverpakkingen

Bij RAJA hebben we verzenddozen voor allerhande artikelen. Naast cd- en multimediaverpakkingen, hebben we ook grotere postdozen, dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte, en verzenddozen voor platte producten in ons assortiment. In verschillende soorten en maten! Wilt u naast cd’s en dvd’s ook drukwerk verzenden, dan kunt u een combinatie maken van passende verpakkingen. En ook voor boekverpakkingen, ordnerverpakkingen en verzendkokers kunt u in onze webwinkel terecht.

Vandaag besteld, morgen in huis

Voor alle cd- en multimediaverpakkingen uit onze voorraad geldt in principe: vandaag besteld, morgen geleverd. En ook voor alle andere artikelen geldt dit. Maar ontvangt u uw bestelling liever op een andere dag? Wij spreken graag een tijdstip af dat u het beste uitkomt.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

1 referentie
Sorteren op: Relevantie