• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Kartonnen dozen in enkelgolf  ( 13 producten )

Ideaal voor lichte producten

Kartonnen dozen in enkelgolf, in witte of in bruine uitvoering, zijn het verpakkingsmateriaal bij uitstek als u lichte producten goed wilt beschermen bij verzending. Zoekt u extra bescherming voor de verzending van breekbare of zware producten? Dan kiest u voor dozen in dubbelgolf- of driedubbelgolfkarton. Kartonnen dozen voor lichtgewicht producten, groot of klein; u verpakt ze perfect in kartonnen enkelgolfdozen van Rajapack.

U kiest voor bruine of witte kartonnen dozen van enkelgolfkarton, aan de buitenzijde bekleed met kraftpapier. Dit biedt extra bescherming en stevigheid. Naast de klassieke formaten enkelgolf kartonnen dozen, zijn er ook kartonnen dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte gemaakt van enkelgolf karton in ons assortiment verkrijgbaar. Daarnaast hebben we, ook lange enkelgolfdozen voor het verpakken van lange en smalle goederen.

Als kartonnen dozen in enkelgolf niet goed genoeg zijn

Zoekt u kartonnen dozen voor zwaardere producten? Dubbelgolf kartonnen dozen zijn uiterst sterk en geschikt voor het verpakken en transporteren van zwaardere producten. Kartonnen dozen in dubbelgolf garanderen u perfect stabiele pallets. Voor export, langdurige opslag en moeilijke transportomstandigheden worden kartonnen dozen driedubbelgolf aanbevolen. Een doos in driedubbelgolfkarton biedt een drievoudig versterkte bescherming tegen schokken en is dus het aangewezen materiaal voor het solide verpakken en schokvrij verzenden van uw zware, kostbare of breekbare producten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.