• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Kartonnen dozen in driedubbelgolf

(2 producten)

Verpak en verzend zware of gevaarlijke producten

Kartonnen dozen in driedubbelgolf zijn erg geschikt om uw zwaarste artikelen in te verpakken. Bij Rajapack bieden we onze 700 verschillende bruine en witte kartonnen dozen aan in enkelgolf-, dubbelgolf- en driedubbelgolfkarton. Hoe meer golven, hoe steviger de verpakking. De bruine Rajapack dozen van driedubbelgolfkarton biedeneen drievoudig versterkte bescherming tegen schokken en zijn daarmee de aangewezen oplossing voor het solide verpakken en schokvrij verzenden van uw zware, kostbare en delicate producten.

Optimale schokabsorptie

Onze stevigste kartonnen dozen zijn verkrijgbaar in klassieke formaten, maar ook in dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte of met bijzondere afmetingen. Ze zijn sterk schokabsorberend en worden daarom aanbevolen voor de export van schadegevoelige goederen, voor langdurige opslag en moeilijke transportomstandigheden. Ook voor het verpakken van gevaarlijke producten zijn kartonnen dozen van driedubbelgolf karton de aangewezen keuze; wij hebben hiervoor speciale dozen die beantwoorden aan de verpakkingsnormen van de Europese Unie, groep I, II en III.

Kartonnen dozen van Rajapack

Driedubbelgolf, dubbelgolf, of enkelgolf karton; alle dozen van Rajapack zijn van prima kwaliteit. Heeft u producten die niet topzwaar zijn, maar ook niet erg licht? Dan kiest u bijvoorbeeld voor kartonnen dozen dubbelgolf, voor het verpakken en transporteren van kwetsbare of zwaardere producten op pallets. De stevige dubbelgolfkartonnen dozen zorgen voor perfecte stabiliteit. Kartonnen dozen enkelgolf zijn ideaal voor het beschermen van uw lichte producten voor verzending of opslag. Enkel- en dubbelgolfkartonnen dozen zijn ook leverbaar in wit karton.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Prijs
Merk
Kleur
Type golf
Recycleerbaar
Formaat
2 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Kartonnen dozen in bruin driedubbelgolfkarton
Tot -20%
19 referenties
Vanaf 3,95 € Excl. BTW
Kartonnen driedubbelgolfcontainer
8 referenties
Vanaf 18,85 € Excl. BTW