• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Kartonnen dozen in dubbelgolf  (11 producten)

Perfect verpakken en transporteren

Kartonnen dozen in dubbelgolf zijn de populaire middenklasse als het om kartonnen verzenddozen gaat. Middelzware tot zware producten, groot of klein, kort of lang, breekbaar of robuust; u verpakt ze perfect in kartonnen dubbelgolfdozen van Rajapack. Kartonnen dozen in dubbelgolf zijn uiterst sterk en geschikt voor het verpakken en transporteren van kwetsbare of zware producten en garanderen u perfect stabiele pallets. De bruine en witte dozen zijn aan de buitenzijde bekleed met kraftpapier voor extra bescherming en stevigheid.

Al uw producten goed beschermd verzenden

Naast kartonnen dozen in dubbelgolf karton vindt u bij Rajapack tal van oplossingen voor een veilige verzending. Duizenden artikelen op het gebied van verpakking, verzending en transport, waaronder meer dan 700 verschillende maten bruine en witte kartonnen dozen. Dat is het enorme aanbod in verpakkingen van Rajapack! U vindt bij ons diverse kartonnen dozen in klassieke formaten, kartonnen dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte. Daarnaast voeren we ook een range extra lange dozen voor het verpakken van lange en smalle goederen.

Altijd de juiste kartonnen dozen

Dubbelgolf kartonnen dozen zijn ideaal voor normale opslag en transport. Zijn uw producten licht en niet bijzonder schadegevoelig? Dan kiest u voor kartonnen dozen enkelgolf. Voor export, langdurige opslag en moeilijke transportomstandigheden worden kartonnen dozen driedubbelgolf aanbevolen. Rajapack biedt ook speciale dozen voor bijvoorbeeld drukwerk en flessen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.