• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Witte kartonnen dozen

(4 producten)

Geef uw producten een stijlvolle verpakking

De Witte kartonnen dozen van Rajapack zijn verkrijgbaar in enkelgolf, dubbelgolf of in effen karton. Ze zijn beschikbaar in een groot aantal formaten, geschikt voor lichte en zwaardere producten. Er zijn ook witte kartonnen dozen voor het verpakken van lange en smalle goederen, witte dekseldozen en dozen met een variabele vulhoogte. Als u op zoek bent naar witte kartonnen dozen, zit u bij Rajapack altijd goed

Maak indruk met witte kartonnen dozen

Een witte kartonnen doos is kwalitatief gezien even hoogwaardig als een bruine kartonnen doos. Toch geven witte kartonnen dozen uw transport meerwaarde. De dozen hebben een chiquere uitstraling, en daardoor wordt uw pakket automatisch met iets meer zorg behandeld. En de ontvanger van uw pakket zal uw verpakking ook extra waarderen!

Laat uw witte kartonnen dozen personaliseren

Witte kartonnen dozen zijn de ideale verpakkingsmaterialen om te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of andere gegevens. Ook dat is een service die Rajapack biedt: Wij bedrukken uw dozen in flexografie of offset, en in 1,2 of 3 kleuren.

Enkelgolf en dubbelgolf witte kartonnen dozen

Alle dozen van Rajapack zijn van hoge kwaliteit. Afhankelijk van het gewicht, de breekbaarheid van het product en de condities van de opslag of het transport, kiest u voor enkelgolfs, dubbelgolf of driedubbelgolf kartonnen dozen. Kartonnen dozen enkelgolf zijn de lichtste varianten, kartonnen dozen dubbelgolf zijn ideaal voor palletverzendingen van de wat zwaardere producten. Beide typen dozen zijn in wit verkrijgbaar. Kartonnen dozen driedubbelgolf zijn er voor de zwaarste omstandigheden en voor meest schadegevoelige verzendingen; deze dozen zijn alleen leverbaar in bruin karton. De bekleding met kraftpapier voorziet alle drie de dozen van extra stevigheid.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24. ...Lees meer

Zoek op formaatMeer dan 1250 formaten op voorraad

Vind het juiste formaat van
uw kartonnen doos!
Geef uw afmetingen in cm:

4 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Kartonnen dozen in wit enkelgolfkarton
25 referenties
Vanaf 0,32 € Excl. BTW
Kartonnen dozen in wit dubbelgolfkarton
19 referenties
Vanaf 0,80 € Excl. BTW
Witte dekseldoos met variabele vulhoogte in wit enkelgolfkarton
14 referenties
Vanaf 0,28 € Excl. BTW
Opruiming: Kartonnen dozen in wit enkelgolfkarton
Prijstopper
1 referentie
Vanaf 0,38 € Excl. BTW