logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Plastic dozen  ( 6 producten )

Zorg voor een onberispelijke presentatie van uw producten met blisterboxen en plastic etuis! Voor een professionele en perfecte presentatie van uw producten, kiest u bij Rajapack uit een ruim assortiment plastic dozen.

Ons assortiment plastic dozen

Blibox blisterdozen uit sterk en glashelder PET kan u makkelijk ophangen in uw winkelrekken, kunststof etuis die uw producten perfect op hun plaats houden en zelfklevende ophangogen en ophanghaken om plastic zakjes en doosjes in winkelrekken op te hangen: u vindt al deze plastic dozen en toebehoren in onze online winkel. Bestellen is eenvoudig, levering van de plastic dozen gaat razendsnel. En wellicht bent u ook geïnteresseerd in onze presentatiekoffers in kunststof of aluminium waarin u uw producten veilig opgeborgen kan meenemen op klantenbezoek of naar vakbeurzen. Naast plastic dozen en presentatiekoffers voor een verzorgde presentatie van uw artikelen, biedt Rajapack ook nog heel wat ander plastic verpakkingen, zoals: plastic emmers en plastic potjes en flessen. Ook die vindt u in onze webshop!

Uw plastic dozen razendsnel bezorgd

Na online bestellen van uw plastic dozen worden ze binnen een dag bezorgd. Deze 24-uurs leveringsgarantie geldt niet alleen voor plastic verpakkingen, maar ook voor alle andere verpakkingsmaterialen die we bij Rajapack direct uit voorraad leveren. Niet voor niets is Rajapack Europa’s nummer 1 in verpakkingen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Presenteer producten op verzorgde wijze in een blisterbox, plastic etui of presentatiekoffer

Zoek mijn formaat Meer dan 1300 formaten op voorraad!

Vind uw specifieke afmetingen!
Geef uw afmetingen in cm:

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
Materiaal
6 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Kunststof presentatiekoffer
Vanaf 3,45 € Excl. BTW
Blibox®-blisterdoos
Vanaf 0,23 € Excl. BTW
Ophangoog en -haak
Vanaf 62,50 € Excl. BTW
Plastic etui
Vanaf 0,37 € Excl. BTW
NieuwSchuimplaat voor presentatiekoffer
Vanaf 1,35 € Excl. BTW
Opruiming: Blibox®-blisterdoos
Vanaf 0,38 € Excl. BTW