Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Plastic potjes en flessen

Verpak vloeibare, korrelige of andere producten in plastic potjes, flessen en bidons

Al uw vloeistoffen bewaren of verpakken doet u in deze handige plastic potjes en flessen. Deze potjes met handige schroefdeksel of –dop zijn ideaal voor het bewaren van cosmetische, farmaceutische of chemische producten. Door de beveiligde schroefdeksel zijn de plastic potjes eenvoudig in gebruik en bent u verzekerd van een stevige sluiting.

De transparante plastic flessen met een opvallende witte of zwarte schroefdop zijn geschikt voor chemische of diergeneeskundige producten. Doordat deze flessen transparant zijn kunt u eenvoudig het niveau van de inhoud controleren. En met de stevige schroefdop sluit u alle plastic flessen perfect en veilig af.

Plastic potjes en flessen en andere verpakkingen

Behalve deze plastic potjes en flessen bestelt u op rajapack.nl nog veel meer verpakkingsproducten uit plastic. Wat dacht u van vuilniszakken, meubelbeschermhoezen, kledinghoezen, plastic zakken in alle mogelijk modellen en formaten, plastic dozen, presentatiekoffers en plastic emmers. Voor elk product de beste verpakking.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

5 referenties
Sorteren op: Relevantie