• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Plastic emmers

(2 producten)

Verpak vloeibare, korrelige of poedervormige producten in plastic emmers met deksel of bidons met schroefdop

Witte plastic emmers met deksel zijn geschikt voor het verpakken van producten in de chemische nijverheid, de bouwsector en de voedingsindustrie. Dankzij het stevige deksel sluit u deze emmers perfect waterdicht af. Het deksel is zo ontworpen dat u de emmers makkelijk sluit en ook weer opent. De inhoud van de emmers blijft zichtbaar door de licht doorschijnende wand van de emmers.

Plastic emmers of bidons?

Naast plastic emmers hebben we ook, plastic potjes en flessen, plastic dozen en kunststof bidons in het assortiment. Deze laatste hebben een handgreep en schroefdop, en u gebruikt ze voor het verpakken van vloeibare, poedervormige en korrelige producten, zoals schoonmaakproducten, onderhoudsproducten, industriële oliën, vloeibare smeermiddelen, enzovoort. De bidons hebben een natuurlijke kleur en zijn doorschijnend zodat u steeds het niveau van de inhoud kan zien. Een versmalde greep en de schuine bovenkant zorgen ervoor dat u de bidon altijd volledig kan ledigen.

Uw plastic emmers en bidons razendsnel geleverd

Na online bestellen van uw plastic emmers of bidons worden ze binnen een dag bezorgd. Deze 24-uurs leveringsgarantie geldt niet alleen voor plastic verpakkingen, maar ook voor alle andere verpakkingsmaterialen die we bij Rajapack direct uit voorraad leveren, zoals plastic zakken, plastic draagtassen, plastic beschermhoezen, vuilniszakken enz. Niet voor niets is Rajapack Europa’s nummer 1 in verpakkingen. Bestel uw plastic emmers nu!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Zoek mijn formaat Meer dan 1300 formaten op voorraad!

Vind uw specifieke afmetingen!
Geef uw afmetingen in cm:

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Prijs
Merk
Kleur
Materiaal
Levensmiddel
2 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Emmer
6 referenties
Vanaf 1,40 € Excl. BTW
Jerrycan in kunststof
2 referenties
Vanaf 1,74 € Excl. BTW