0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Plastic emmers

Verpak vloeibare, korrelige of poedervormige producten in plastic emmers met deksel of bidons met schroefdop

Witte plastic emmers met deksel zijn geschikt voor het verpakken van producten in de chemische nijverheid, de bouwsector en de voedingsindustrie. Dankzij het stevige deksel sluit u deze emmers perfect waterdicht af. Het deksel is zo ontworpen dat u de emmers makkelijk sluit en ook weer opent. De inhoud van de emmers blijft zichtbaar door de licht doorschijnende wand van de emmers.

Plastic emmers of bidons?

Naast plastic emmers hebben we ook, plastic potjes en flessen, plastic dozen en kunststof bidons in het assortiment. Deze laatste hebben een handgreep en schroefdop, en u gebruikt ze voor het verpakken van vloeibare, poedervormige en korrelige producten, zoals schoonmaakproducten, onderhoudsproducten, industriële oliën, vloeibare smeermiddelen, enzovoort. De bidons hebben een natuurlijke kleur en zijn doorschijnend zodat u steeds het niveau van de inhoud kan zien. Een versmalde greep en de schuine bovenkant zorgen ervoor dat u de bidon altijd volledig kan ledigen.

Uw plastic emmers en bidons razendsnel geleverd

Na online bestellen van uw plastic emmers of bidons worden ze binnen een dag bezorgd. Deze 24-uurs leveringsgarantie geldt niet alleen voor plastic verpakkingen, maar ook voor alle andere verpakkingsmaterialen die we bij RAJA direct uit voorraad leveren, zoals plastic zakken, plastic draagtassen, plastic beschermhoezen, vuilniszakken enz. Niet voor niets is RAJA Europa’s nummer 1 in verpakkingen. Bestel uw plastic emmers nu!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

3 referenties
Sorteren op: Relevantie