logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Presentatiekoffers  ( 6 producten )

De eerste indruk die u bij een klant of prospect nalaat wanneer u bij hem of haar op bezoek gaat is erg belangrijk en bepaalt vaak het verdere verloop van uw commercieel contact. Daarom is het van cruciaal belang om meteen een goed verzorgde presentatie van uw producten te verzekeren. Dat kan perfect wanneer u gebruik maakt van een handige en mooie presentatiekoffer in kunststof of aluminium. In zo’n presentatiekoffer neemt u uw producten overal makkelijk mee naar toe. De Rajapack presentatiekoffers kan u makkelijk dragen dankzij de praktische handgreep of gewoon meerollen dankzij de soepele wieltjes en het telescopische handvat. Elke presentatiekoffer ... heeft stevige sloten waarmee u de koffer betrouwbaar sluit.

Succes verzekerd bij uw klanten met de presentatiekoffers van Rajapack

Vul uw presentatiekoffers met schokwerende schuimplaat of voorgesneden schuim. Dit houdt uw producten netjes op hun plaats in de presentatiekoffer tijdens het transport.

Rajapack levert presentatiekoffers in kunststof, of twee types aluminium presentatiekoffers: een gewone draagkoffer en een soepel rijdende rolkoffer. Elk klantenbezoek wordt gegarandeerd een succes met een presentatiekoffer van Rajapack.

Presentatiekoffers en andere plastic verpakkingen

In een presentatiekoffer neemt u al uw producten in een keer mee naar een klant. Maar indien hier veel kleinere en losse producten bij zijn, dan kan u die best ook nog eens verpakken in een sterk en mooi plastic etui of in een transparant plastic zakje met druksluiting of een plastic zakje met trekkoordjes of ritssluiting.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Verzorg de presentatie van uw producten met een professionele presentatiekoffer

Zoek mijn formaat Meer dan 1300 formaten op voorraad!

Vind uw specifieke afmetingen!
Geef uw afmetingen in cm:

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
Materiaal
6 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Kunststof presentatiekoffer
Vanaf 3,45 € Excl. BTW
NieuwAluminium presentatiekoffer VISO
Vanaf 55,80 € Excl. BTW
NieuwSchuimplaat voor presentatiekoffer
Vanaf 1,35 € Excl. BTW
NieuwKunststof presentatiekoffer groot volume
Vanaf 8,40 € Excl. BTW