• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Postdozen

(7 producten)

Veilig verpakken in een stevige postdoos

Hoe vaak versturen we niet een pakje via de post? Voor alle kleinere en grotere pakketpost is het handig om een witte of bruine postdoos van Rajapack bij de hand te hebben. Onze postdozen zijn stevig en in een handomdraai in elkaar te zetten. Ze hebben formaten die aangepast zijn aan uw zendingen en kunnen veilig worden afgesloten door middel van kleppen of zelfklevende sluitingen. Gebruik een aangepaste postdoos voor een snelle en veilige afhandeling van uw pakketten. Rajapack postdozen en brievenbusdozen zijn ook ideaal voor e-commerce doeleinde van online shops.

Postdozen, in tal van formaten en vormen

Speciaal voor het verzenden van allerhande artikelen hebben we bij Rajapack een breed assortiment aan postdozen in allerlei soorten en maten. Met behulp van onze verzendkokers verstuurt u bijvoorbeeld eenvoudig opgerolde documenten, vlaggen en andere lange artikelen. En met onze cd- en multimediaverpakkingen verstuurt u met het grootste gemak al uw datadragende schijfjes. Uw platte artikelen verzendt u uiteraard het meest eenvoudig met onze speciale verzenddozen voor platte producten. En gaat u boeken, drukwerk of andere documenten versturen? Kiest u dan uit ons aanbod boekverpakkingen, ordnerverpakkingen, en dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte. Wat u ook gaat versturen, Rajapack heeft de juiste postdozen voor u!

Beschermende postdozen voor breekbare artikelen

Verzendt u regelmatig breekbare producten? Dan wilt u er zeker van zijn dat de verpakking deze optimaal beschermt. Speciaal voor de verzending van kostbare en breekbare producten heeft Rajapack een assortiment beschermende postdozen. Deze passen perfect bij de afmetingen van uw producten en houden die door middel van een laag zacht en dik schuim aan de binnenkant perfect op hun plaats. En voor maximale bescherming van grotere goederen voor export en transport zijn er ook robuuste houten kisten te krijgen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Zoek op formaatMeer dan 1250 formaten op voorraad

Vind het juiste formaat van
uw kartonnen doos!
Geef uw afmetingen in cm:

7 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Postdoos met beschermende zijflappen en sluitklep
46 referenties
Vanaf 0,14 € Excl. BTW
Witte postdoos met beschermende zijflappen en sluitklep
30 referenties
Vanaf 0,22 € Excl. BTW
Brievenbusdozen zonder zelfklevende sluiting
15 referenties
Vanaf 0,29 € Excl. BTW
Kartonnen dozen Rigibox
10 referenties
Vanaf 0,39 € Excl. BTW
Postdoos met automatische bodem
7 referenties
Vanaf 0,44 € Excl. BTW