Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Postdozen

Veilig verpakken in een stevige postdoos

Hoe vaak versturen we niet een pakje via de post? Voor alle kleinere en grotere pakketpost is het handig om een witte of bruine postdoos van RAJA bij de hand te hebben. Onze postdozen zijn stevig en in een handomdraai in elkaar te zetten. Ze hebben formaten die aangepast zijn aan uw zendingen en kunnen veilig worden afgesloten door middel van kleppen of zelfklevende sluitingen. Gebruik een aangepaste postdoos voor een snelle en veilige afhandeling van uw pakketten. RAJA postdozen en brievenbusdozen zijn ook ideaal voor e-commerce doeleinde van online shops.

Postdozen, in tal van formaten en vormen

Speciaal voor het verzenden van allerhande artikelen hebben we bij RAJA een breed assortiment aan postdozen in allerlei soorten en maten. Met behulp van onze verzendkokers verstuurt u bijvoorbeeld eenvoudig opgerolde documenten, vlaggen en andere lange artikelen. Uw platte artikelen verzendt u uiteraard het meest eenvoudig met onze speciale verzenddozen voor platte producten. En gaat u boeken, drukwerk of andere documenten versturen? Kiest u dan uit ons aanbod boekverpakkingen, ordnerverpakkingen, en dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte. Wat u ook gaat versturen, RAJA heeft de juiste postdozen voor u!

Beschermende postdozen voor breekbare artikelen

Verzendt u regelmatig breekbare producten? Dan wilt u er zeker van zijn dat de verpakking deze optimaal beschermt. Speciaal voor de verzending van kostbare en breekbare producten heeft RAJA een assortiment beschermende postdozen. Deze passen perfect bij de afmetingen van uw producten en houden die door middel van een laag zacht en dik schuim aan de binnenkant perfect op hun plaats.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

14 referenties
Sorteren op: Relevantie