0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Verzenddozen voor platte producten

Verstuur platte producten veilig verpakt in een platte verzenddoos

Verstuurt u vaak platte producten via de post? Kalenders bijvoorbeeld, fotoalbums, ingelijste foto’s, spiegels, enz. Dan zijn de RAJA verzenddozen voor platte producten een ideale verpakking voor u. Deze sterke platte postdozen beschermen uw zendingen tegen schokken en voorkomen beschadiging van uw goederen. Ook brievenbusdozen kunnen tot de platte postdozen gerekend worden. De afmetingen van een brievenbusdoos zorgen er voor dat de postdoos past in elke gestandardiseerde brievenbus. Postdozen voor platte producten en brievenbusdozen zijn uiterst geschikt voor webshops en e-commerce.

Postdozen en verzenddozen in alle mogelijke formaten

Het aanbod postdozen dat u bij RAJA online kan bestellen is zeer uitgebreid. Standaard postdozen zijn verkrijgbaar in bruin en wit karton, met of zonder zelfklevende sluiting. Postdozen hebben steeds een stevig deksel waarmee ze goed kunnen afgesloten worden.

Meer omvangrijke producten kan u veilig verpakken en verzenden in een dekseldoos met variabele vulhoogte. Hierin kan u producten kwijt van wisselende hoogte. Verzendkokers zijn de beste postverpakking voor opgerolde documenten en posters. In isothermische dozen kan u producten verzenden die gevoelig zijn voor te hoge temperaturen.

Beschermende postdozen voor delicate en platte producten

Ook kwetsbare en duurdere producten kan u veilig via de post verzenden. U moet ze dan wel verpakken in een beschermende postdoos met schokwerend schuim of een klemfolie aan de binnenzijde. In deze postdozen worden uw producten netjes op hun plaats gehouden door het schuim of de folie.

Bel ons voor professioneel advies over verzenddozen voor platte producten op het nummer: 0800-224 24 24.

10 referenties
Sorteren op: Relevantie