Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Verzendkokers

Stevige kartonnen kokers voor opgerolde documenten

Verstuurt u regelmatig grotere documenten, die u ook eenvoudig kunt oprollen? Verpak grote documenten zoals posters, affiches, plannen, kaarten en kalenders op een veilige en snelle manier in verzendkokers. Deze stevige kartonnen kokers reduceren uw materialen in grootte en zorgen ervoor dat ze onbeschadigd toekomen.

RAJA levert u binnen 24 uur de verzendkoker die u nodig heeft: kokers in wit of bruin karton, met een kleine of juist grote diameter. U kunt kiezen uit ronde kokers die u makkelijk afsluit met plastic pluggen, vierkante kokers of driehoekige verzendkokers. Driehoekige en vierkante kokers hebben als groot voordeel dat ze niet wegrollen en helpen zo bij een snelle afhandeling van uw poststukken.

Postdozen en verzendkokers

Behalve verzendkokers in allerlei soorten en maten hebben we bij RAJA ook een ruim assortiment postdozen. Zo zijn er voor drukwerk en boeken handige dekseldozen en dozen met variabele vulhoogte. Schadegevoelige en kostbare artikelen kunt u zonder problemen in beschermende postdozen verzenden: stevig karton dempt eventuele schokken en krimpfolie of schuim houden de inhoud perfect op zijn plaats. En voor platte producten die niet oprolbaar zijn, zoals kalenders of lijsten, hebben we speciale verzenddozen voor platte producten, met een stevig deksel.

Verzendkokers online bestellen

Bestelt u nu online uit onze voorraad, dan heeft u uw verzendkokers binnen 24 uur in huis. Dat geldt natuurlijk ook voor al onze andere verpakkingsmaterialen; bij RAJA weten we hoe belangrijk het is om snel de juiste verpakkingen bij de hand te hebben!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

10 referenties
Sorteren op: Relevantie