• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Isothermische dozen  ( 11 producten )

Bewaar uw producten goed gekoeld in een isothermische doos

Warmtegevoelige producten kunt u het beste in een isothermische doos vervoeren. Isothermische dozen houden eenvoudig langere tijd een constante koele temperatuur (+2/+8 °C) of een sterk negatieve temperatuur (-20 °C) vast. Dit is bijvoorbeeld vereist bij het transport van farmaceutische artikelen, medische of biotechnische producten, voeding en andere artikelen die afhankelijk zijn van goede koeling onderweg. Isothermische dozen bestaan in verschillende soorten en formaten. Dat maakt ze ultiem geschikt voor het verpakken van zowel kleine als grotere artikelen.

Koelelementen voor extra lage temperaturen

In sommige isothermische dozen kunt u één of meerdere koelelementen aanbrengen. Deze koelelementen garanderen extra lage temperaturen binnenin de isothermische doos. Dankzij de isolerende werking van de doos blijft de kou binnen en de warmte buiten. Er bestaan ook isothermische dozen die uit meerdere lagen isolerend materiaal opgebouwd zijn, waartussen de koelelementen aangebracht kunnen worden. Zo vermijdt u rechtstreeks contact tussen de koelelementen en de verdere inhoud van de doos.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Zoek op formaatMeer dan 1250 formaten op voorraad

Vind het juiste formaat kartonnen doos!
Geef uw afmetingen in cm: