Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
9
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Bureaunietmachines

Niet alle documenten netjes samen met deze nietmachines, niettangen en nietjes!

Niet al uw documenten eenvoudig samen met de bureaunietmachines, niettangen en nietjes van RAJA. Een van de bekendste merken is Bostitch. Met deze nietmachines kan u moeiteloos alles bij elkaar nieten. Papier, karton en zelfs leer en plastic vormen geen uitdaging voor deze handige hechttangen. Of het nu gaat om een paar vellen papier of om een hele bundel, met deze nietmachines hecht u het binnen een handomdraai. Voor het zwaardere werk kunt u gebruik maken van een sterke niettang.

Een sterke nietmachine is bijvoorbeeld de Flat-clinch nietmachine van Rapid. Hiermee kunt u tot wel 30 vellen aan elkaar nieten. Daarnaast zorgt deze machine ervoor dat het nietje helemaal wordt platgeslagen. Dit vermindert de dikte van de stapel met wel 30%. Door de ergonomische vorm en antislipbodem is deze bureaunietmachine eenvoudig te gebruiken. En de benodigde nietjes vindt u natuurlijk ook op rajapack.nl!

Wilt u kartonnen dozen dichtnieten, kies dan voor een stevige niettang. Als u deze dikwijls gebruikt kunt u profiteren van het speciale voordeelpak. Zo heeft u altijd voldoende nietjes op voorraad. Maar de nietjes en tangen zijn natuurlijk ook los te bestellen. En het ideale hulpmiddel bij deze nietmachines is de ontnieter van Bostitch waarmee u veilig en snel nietjes verwijdert.

Nietmachines, nietjes en kantoormateriaal

Naast deze nietmachines vindt u bij ons nog veel meer kantoormateriaal, als schrijfmateriaal, plakband, lijm en paperclips en Post-it notes.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

19 referenties
Sorteren op: Relevantie