logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Scharen en perforators  ( 4 producten )

Wat zeker niet mag ontbreken op elk kantoor zijn scharen en perforators. Om uw belangrijke documenten goed op te kunnen bergen in bijvoorbeeld een ringmap moet u deze eerst perforeren. Hierdoor is een perforator eigenlijk onmisbaar op elk kantoor. Als u snel een aantal vellen papier wilt voorzien van gaatjes dan is de lichte perforator van Rapid de beste keus. Door het speciale centreerliniaaltje kunt u elk formaat precies in het midden perforeren. Het vergaarbakje zorgt dat de confetti niet op uw bureau terecht komt. Wilt u in een keer tot wel 40 bladen perforeren? Kies dan voor de sterke perforator van Esselte. De grote hefboom zorgt dat het een fluitje van een cent is om gaatjes te maken.

Naast een goede perforator mag ook zeker een schaar niet ontbreken. Het maakt niet uit of u papier, touw, tape of zelfs folie wilt knippen. Met de ergonomische scharen van Rajapack knipt u in een handomdraai elk materiaal op maat. Een van de bekendste merken is Fiskars. Deze scharen met het opvallende oranje handvat hebben zelfslijpende, roestvrije schaarbladen en zijn ideaal voor zowel kantoor als magazijn. Of u kunt kiezen voor scharen van Softline die een heerlijk zacht handvat hebben.

Scharen, perforators en andere kantoorbenodigheden

Verder vindt u bij Rajapack ook nog heel wat ander kantoormateriaal, zoals: schrijfmateriaal, plakband, lijm en paperclips en Post-it notes.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Onmisbaar op elk kantoor: een schaar of perforator

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
4 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Perforator Esselte
Vanaf 10,75 € Excl. BTW
Perforator Rapid
Vanaf 5,55 € Excl. BTW
Schaar Softline®
Vanaf 5,40 € Excl. BTW
FISKARS-scharen
Vanaf 12,95 € Excl. BTW