• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Notitieblokken en schriften

(5 producten)

Altijd en overal notities nemen gaat prima met ons gevarieerd gamma notitieblokken en schriften

Notitieblokken en schriften komen van pas op elke mogelijke werkplek. Wilt u notities nemen tijdens een meeting, een schets uitwerken of een vluchtig idee noteren? Dan kan u natuurlijk niet zonder een degelijk notitieblok. De notitieblokken en schriften bij Rajapack zijn beschikbaar in meerdere uitvoeringen, formaten en liniaturen.

Klassieke notitieblokken

Met de tijdloze notitieblokken van Rhodia en Aurora kunt u overal makkelijk notities nemen. Dankzij de voorgelijnde A5- of A4-vellen kunt u uw aantekeningen mooi recht noteren. Voor nog meer steun tijdens het schrijven komt een klembord bovendien zeer zeker van pas. U klemt uw notitieblok in het klembord en neemt daardoor ook prima staand veel makkelijker notities. U kunt kiezen voor een model met omslag of zonder omslag.

Spiraalschriften voor een zeer praktisch gebruik

De spiraalbinding in de kaft van deze schriften zorgt voor een extra stevige hechting van de bladzijden. Uw schriften plat leggen en zelfs 360° opendraaien is bij dit soort schriften geen enkel probleem. Wilt u de volgorde van de vellen papier veranderen? Dan vormen de schriften van Atoma een van de beste oplossingen. Dankzij zijn uniek inbindsysteem combineren de schriften van Atoma de voordelen van een ringmap met die van een spiraalschrift.

Al onze notitieblokken en schriften zijn verkrijgbaar in een ruim assortiment kleuren, liniaturen (gelijnd of geruit) en formaten (van A7 tot A4). Bekijk hier het voordeligste aanbod notitieblokken en schriften voor uw kantoor.

Multifunctioneel standaardpapier
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Prijs
Formaat
5 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Notitieblok Aurora A4
Nieuw
3 referenties
Vanaf 1,75 € Excl. BTW
Atoma schriften
Nieuw
12 referenties
Vanaf 2,90 € Excl. BTW
Klembord
Nieuw
2 referenties
Vanaf 2,90 € Excl. BTW
Notitieblok Rhodia
Nieuw
4 referenties
Vanaf 1,65 € Excl. BTW
Spiraalschriften Aurora
Nieuw
8 referenties
Vanaf 0,40 € Excl. BTW