0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Lamineerapparaten en inbindmachines

Gebruik onze lamineerapparaten en inbindmachines waar u maar wilt op kantoor

U heeft veel moeite gestoken in het opmaken en printen van een mooi document. Dan wilt u natuurlijk ook dat uw print lang mee kan gaan en goed beschermd is tegen bijvoorbeeld scheuren en vlekken. Dat is allemaal geen enkele uitdaging voor een lamineerapparaat. Net als een inbindmachine komt dit toestel ongetwijfeld op elk kantoor van pas.

Lamineerapparaten met een groot gebruikscomfort

Een lamineerapparaat is zeer eenvoudig in gebruik. Dankzij de InstaHeat-technologie warmt hij in slechts 60 seconden al op. U verliest dus geen kostbare tijd en kan bijna onmiddellijk aan de slag gaan. Een licht- en geluidssignaal geeft aan dat de machine klaar is voor de start. Bovendien is een lamineerapparaat veilig in gebruik dankzij een maximale warmtereductie. Gebruikt u hem even niet, dan schakelt hij automatisch uit. Voor al onze lamineerapparaten kan u gebruikmaken van ons assortiment transparante lamineerhoezen. Ze geven uw documenten onmiddellijk een stijlvolle afwerking en beschutten het voor vlekken, weersomstandigheden, enz.

Een inbindmachine op maat van uw verbruik

Schaft u een inbindmachine aan bij RAJA, dan bent u altijd verzekerd van een onberispelijk resultaat. Deze inbindmachines zijn uitgerust met een aanpasbare paginageleider die uw bladzijden zeer nauwkeurig uitlijnt. Daarnaast zijn ze uitgerust met een ponssnipperlade zodat u de snippers makkelijk kunt weggooien. Nog een handige extra aan de inbindmachine is de opbergruimte voor bindruggen. Zo heeft u altijd het belangrijkste materiaal bij de hand om uw inbindmachine te gebruiken.

Wilt u weten welke inbindmachine of lamineerapparaat het best geschikt is voor uw gebruik? Contacteer onze specialisten op 0800-224 24 24 en ontvang uw inbindmachine of lamineerapparaat nog binnen de 24 uur.

5 referenties
Sorteren op: Relevantie