0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Markeerstiften

Markeer belangrijke passages in uw documenten met een fel gekleurde markeerstift

Fel geel, oranje, groen, blauw en zelfs roze. Als u op zoek bent naar een opvallende stift dan zijn de markeerstiften echt iets voor u! Ontzettend handig om belangrijke zinnen te markeren zodat u deze snel terug kunt vinden in uw documenten en notities.

Op rajapack.nl kunt u deze markeerstiften los of in een praktische set van 6 kleuren bestellen. De set komt in een handige beker die makkelijk op het bureau neergezet kan worden. Zo beschikt u steeds over de juiste kleur om aanduidingen te maken in uw documenten.

Markeerstiften en andere kantoorbenodigdheden

Naast deze markeerstiften kunt u bij ons nog veel meer producten bestellen die onmisbaar zijn in elk kantoor. Schrijfmateriaal bijvoorbeeld zoals potloden, balpennen, fine liners, vulpotloden, viltstiften en gommen, of nietmachines en nietjes, handige en fel gekleurde Post-it notes, scharen en perforators en plakband, lijm en paperclips.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste materiaal voor uw kantoor. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

5 referenties
Sorteren op: Relevantie