Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Papiersnijders

Snijd uw papier uiterst nauwkeurig en perfect op maat dankzij een praktische papiersnijder

Wilt u uw documenten zeer nauwkeurig bijsnijden op het gewenste formaat, dan is een papiersnijder een onmisbaar instrument. Door zijn compacte afmetingen past een papiersnijder makkelijk binnen elk kantoor, magazijn of andere werkplek. U snijdt zowel papier, foto’s als folie zeer accuraat en snel in één vlotte beweging.

Rolsnijders

Bij een rolsnijder bevindt het mes zich in een kunststofbehuizing. In één soepele beweging rolt u het mes over het werkblad om uw papier of folie op de gewenste lengte af te snijden. Voor een nog beter gebruiksgemak zijn de rolsnijders voorzien van een schaalverdeling waardoor u het papier op een exacte maat kan afsnijden. Doordat het rolmes goed is afgeschermd in een kunststof behuizing kunt u tevens in alle veiligheid te werk gaan.

Hefboomsnijders

Terwijl u bij een rolsnijder op een horizontale manier het papier bijsnijdt, gebeurt dat bij een hefboomsnijder op een verticale manier. U duwt de hefboom van boven naar beneden en snijdt het papier zo dus perfect egaal af op de juiste lengte. Dankzij de veiligheidsafsluiting voorkomt u ook elk risico op een ongelukje.

Nog vragen over ons assortiment papiersnijders? Bekijk hieronder alle details per product.

2 referenties
Sorteren op: Relevantie