logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Plakband, lijm en paperclips  ( 10 producten )

Geen kantoor kan zonder plakband, lijm en paperclips! Even snel iets ophangen of papier samenvoegen doet u in een handomdraai met het handige plakband van Rajapack! Met het stevige kantoortape van Tesa of de transparante tape van Scotch kunt u enveloppen dichtplakken, mededelingen ophangen of zelfs doosjes afsluiten. Voor het maken van foto collages of het snel vastlijmen van papieren kunt u kiezen voor de handige lijmstift of lijmroller van Pritt.

Het merk Scotch staat bekend om de veelzijdige, transparante tape. Deze is makkelijk af te rollen en plakt uitstekend op karton of papier. Ook is deze Magic tape ideaal voor het fijnere werk. De transparante kleefband verkleurt niet en u kunt er zelfs op schrijven! Daarnaast is de tape onzichtbaar. Met de speciale plakbandmachine snijdt u eenvoudig het plakband op maat. Zo gebruikt u altijd alleen de hoeveelheid tape die u nodig heeft.

Een echte klassieker die u zeker terug vindt op elk kantoor is de lijmstift van Pritt. Deze sneldrogende lijm kunt u eenvoudig uitsmeren. Voor het fijnere werk gebruikt u de Pritt lijmroller. Hiermee brengt u nauwkeurig een onzichtbare laag lijm aan.

Lijm, kleefband en kantoormateriaal

Naast al deze onmisbare producten kunt u ook andere kantoorbenodigdheden als bureaunietmachines, schrijfmateriaal en markeerstiften bestellen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste kantoormateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Tape, kleefband, lijm en paperclips, onmisbaar op elk kantoor

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
10 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
NieuwGlanzende transparante tape
Vanaf 0,78 € Excl. BTW
Paperclip
3,10 € Excl. BTW
Kantoortape
Vanaf 3,75 € Excl. BTW
NieuwKristalheldere transparante tape
Vanaf 0,94 € Excl. BTW
Transparante tape Scotch 3M
Vanaf 1,40 € Excl. BTW
NieuwMatte onzichtbare tape
Vanaf 1,15 € Excl. BTW
Bureau-afroller
Vanaf 8,65 € Excl. BTW
Afroller voor tape Tesa
Vanaf 18,25 € Excl. BTW
Lijmstift Pritt
Vanaf 1,05 € Excl. BTW
Magic™ tape
Vanaf 2,60 € Excl. BTW