0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Rekenmachines

Kantoorrekenmachines bezorgen u een onmisbare rekenkracht voor elke werkplek

Niet iedereen kan uiteraard zomaar even uit het hoofd complexere berekeningen uitvoeren, valuta omzetten of een procentuele formule uitrekenen. Kantoorrekenmachines komen dan natuurlijk zeer goed van pas. Onze rekenmachines zijn tegelijkertijd zeer veelzijdig, compact én stevig. Ze laten u toe om een brede waaier aan berekeningen uit te voeren; zonder dat u er zelf nog uw hoofd over moet breken.

Reken makkelijk en snel met onze kantoorrekenmachines

Een rekenmachine, kantoorrekenmachine of calculator laat u toe om uiterst snel berekeningen uit te voeren. Dat kan gaan van de meest simpele formules tot complexere marge-, btw- of valutaberekeningen. Elke rekenmachine is uitgerust met een LCD-scherm voor een goede leesbaarheid. U kunt kiezen voor een compacte zakrekenmachine die u eenvoudigweg in uw broekzak steekt. Of u kunt gaan voor een kantoorrekenmachine met een onverwoestbare metalen behuizing die zelfs in de zwaarste werkomstandigheden makkelijk te hanteren blijft.

Rekenmachines voor elke werkplek

Door hun compacte afmetingen vallen onze rekenmachines nauwelijks op aan uw bureau. U kunt ze makkelijk opbergen in uw bureaulade of een vaste plek geven op uw bureau. De kantoorrekenmachines werken op slechts 1 batterij of op zonne-energie (afhankelijk van het model). Dankzij de zonne-energie kan u gewoon blijven verderwerken, zonder afhankelijk te zijn van externe batterijen.

Met onze kantoorrekenmachines haalt u een onmisbare rekenpartner in huis. Breek uw hoofd nooit meer over eender welke berekening en zorg ervoor dat u altijd vlot kunt blijven doorwerken. Bestel ze vandaag nog en profiteer van een levering binnen de 24 uur, waar ook in de Benelux.

2 referenties
Sorteren op: Relevantie